En dan ineens komt er zo’n project waarbij alles klopt


  1. Header_bolivian-momEen echt belangrijk onderwerp
  2. Een enorm bevlogen opdrachtgever
  3. Veel vrijheid
  4. Creativiteit
  5. En: gezelligheid, lekkere kopjes koffie en mooie verhalen… echte verhalen!

Het begint met een klein verzoekje van Marcia Engel van Plan Angel: of ik een nieuwe tekst wil schrijven voor de homepage van www.planangel.org en of ik ook even naar de andere teksten wil kijken.

Natuurlijk kan dat! Laten we even kort bespreken wat er nu is, wat je wil en dan ga ik aan de slag.

Alleen komt er tijdens het eerste gesprek zoveel naar boven, over Plan Angel, over oprichtster Marcia en over haar doel.

We hebben allebei al snel door dat dit niet meer alleen over een tekst gaat. Als we dan toch iets gaan aanpakken, laten we het dan gelijk goed doen.

Wat begint als een opdracht voor een aantal teksten mondt uit in een diepe samenwerking en een

zoektocht naar het hart van Plan Angel.

Met als resultaat een geheel nieuwe uitstraling, nieuwe website en een duidelijke boodschap wat Plan Angel voor iemand kan betekenen.

En ik, ik word steeds enthousiaster, dit is inhoudelijk sowieso een gaaf project, maar de inspirerende samenwerking is wat het echt bijzonder maakt.

Marcia’s leven en haar kijk op dingen hebben mij als mens verrijkt. Hoe zwaar je het ook hebt gehad, hoe weinig tijd je ook hebt, je kunt mensen helpen.

Gewoon met wie jij bent en waar jij in gelooft.

Het hele project met Plan Angel gaat precies om waar ik van hou: echte verhalen, echte mensen, boeien, raken en vooral goed doen. In mijn geval is dat, iemand ondersteunen die goed doet. Want die Marcia Engel, dat is er een! Dat is iemand die Goeddoet met een hoofdletter G. Volstrekt belangeloos en diep vanuit haar hart (en soms vanuit haar tenen, want een gemakkelijk traject is het terugvinden van biologische ouders nooit).

Voor Marcia Engel

Je hebt me door het proces heen vaak bedankt, maar echt: JIJ BEDANKT! Voor je vertrouwen, je openheid en je inspirerende manier van denken en leven.

Geïnspireerd geraakt? Lees hier het verhaal van Plan Angel

Deel dit bericht

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *