DienstenZoek je iemand die scherpe (seo)-teksten of meeslepende human interest artikelen schrijft? Zoek je een freelance- of interim-redacteur of contentspecialist? CreatiePrikkels biedt verschillende diensten aan.

Tekstschrijver

Ben jij op zoek naar een freelance tekstschrijver die jouw doelgroep en publiek kan pakken, prikkelen en in beweging brengen? Ik ga graag met jou die uitdaging aan. Ik schrijf scherpe seo-teksten voor jouw website, maar zet ook graag mijn tanden in een meeslepend human interest artikel, blog of een interview voor jouw relatiemagazine of personeelsblad.

Contentspecialist

Van met mijn hoofd in de wolken een prikkelende contentstrategie bedenken tot met mijn voeten in de klei keihard content creëren, bij CreatiePrikkels kan je het hele plaatje krijgen. Naast het ontwikkelen van een contentstrategie en het creëren van nieuwe content, kan je mij inhuren om bestaande content te optimaliseren. Met een kritische blik bekijk ik of de content jouw klant en jouw doel dient:

Interim redacteur

Op een redactie is geen dag hetzelfde. Er zijn pieken en dalen. Heeft jouw redactie of marketing-communicatieafdeling tijdelijk extra handjes nodig om teksten te schrijven of te redigeren? Ik kan als freelance interim-redacteur bijspringen om tijdelijke onderbezetting en/of piekmomenten op te vangen.

Eindredacteur

Als freelance eindredacteur zorg ik ervoor dat jouw teksten vrij zijn van type-, taal- en stijlfouten, lekker lopen, te begrijpen zijn voor de doelgroep, een inspirerende kop hebben en een prikkelende inleiding, precies dat (en alleen dat) vertellen wat belangrijk is, het doel dienen dat je voor ogen heb.