Interim-redacteur


Op een redactie is geen dag hetzelfde. Er zijn pieken en dalen. Heeft jouw redactie of marketing- en communicatieafdeling tijdelijk extra handjes nodig om teksten te schrijven of te redigeren? Ik kan als freelance interim-redacteur bijspringen om tijdelijke onderbezetting en/of piekmomenten op te vangen.

Freelance redacteur en webredacteur

Kan jouw blog, website of (online) magazine extra teksten gebruiken? Zit je met je handen in het haar, omdat je niet genoeg capaciteit hebt om een communicatieproject rond te krijgen? Dreigt de uitgave van het relatiemagazine vertraging op te lopen, omdat een redacteur in blijde verwachting is? Je hebt bij CreatiePrikkels een tijdelijke redacteur en tekstschrijver gevonden die aan een half woord genoeg heeft om jou uit de brand te helpen.

Als interim-redacteur werk ik voor vakbladen, tijdschriften, grote organisaties, mkb en freelancers. Je kan me inhuren voor uiteenlopende type teksten en communicatie-uitingen: van pakkende commerciële teksten tot human interest artikelen en reportages.

Werkzaamheden:

  • Schrijven en herschrijven van teksten
  • SEO-proof maken van webteksten
  • Interviews afnemen
  • Reportages
  • Plaatsen en beheren van content op je website (CMS)

 

Heb je tijdelijk een freelance redacteur nodig die aan een half woord genoeg heeft? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Ja, ik zoek een freelance interim-redacteur

Eindredacteur gezocht?

Heb je genoeg tekstschrijvers en redacteuren, maar moeten de puntjes nog op de i? Als freelance eindredacteur haal ik alle taal-, stijl- en structuurfouten uit teksten en zorg ervoor dat ze lekker leesbaar zijn voor de doelgroep.