Freelance tekstschrijver Plan Angel


 

Plan Angel is een mensenrechtenorganisatie gericht op het bij elkaar brengen van familieleden die elkaar uit het oog zijn verloren, om wat voor reden dan ook.

 

Naast het daadwerkelijk bij elkaar brengen van familieleden vindt Plan Angel het belangrijk dat mensen zich gesteund en begrepen voelen en zich bewust zijn van hun rechten en mogelijkheden.

 

Samen met de oprichter Marcia Engel en een webdesigner heb ik een compleet nieuwe website opgezet voor deze bijzondere organisatie. Het was een interessante uitdaging om de wensen van Marcia, het doel van de organisatie en de diversiteit aan projecten in één overzichtelijke, overkoepelende website samen te laten komen.

 

Marcia Engel heeft een duidelijke, sterke visie, maar liet mij ook erg vrij in de mogelijkheden. Op deze manier konden we samen in vertrouwen iets erg moois neerzetten.

Lees hier meer over in mijn blog over dit bijzondere project.

 

Ik draag Plan Angel en alles wat deze organisatie bereikt en wil bereiken een warm hart toe en voel me enorm trots dat ik een bijdrage heb mogen leveren. In de toekomst zal ik Plan Angel blijven steunen met mijn expertise en ervaring.

 

De website van Plan Angel