Contentmanager Atlantis Creativeinternetmarketingbureau - contentmanager - blogger

Atlantis Creative is een full service internetbureau in Rotterdam. Als tekstschrijver schrijf ik teksten voor diverse websites en als contentmanager en webredacteur beheer ik blogs voor diverse klanten. Wat een diversiteit en fijne samenwerking!

Een aantal voorbeelden:

Voor Wine Bar Mendoza neem ik de lezers mee op reis door de indrukwekkende wijngaarden van Argentinië. De blogs draaien om beleving, smaken, kleuren en geuren en hier en daar een reistip.

Voor schoonheidssalon Oossu geef ik de lezers tips over allerlei aspecten van huidverzorging en schoonheid van binnen en buiten.

Drukwerk Offerte Aanvragen biedt weer een hele andere uitdaging. Voor deze klant duik ik in de wereld van de grafische industrie. Het is een nieuwe website en de vindbaarheid is het belangrijkste doel. Inhoud en zoekmachineoptimalisatie gaan hier hand-in-hand.